C’est comme ca…

Cu multumiri, cu ganduri bune, cu prietenie, cu sau fara capsuni, cu mai mult sau mai putina civilizatie, cu noi, cu Blogguieli a la Noi:

demersul fiind facut, iata-ne -unii mai mult decat altii;)-bloguind despre lume, oameni, biciclete, voluntariat. Oare suntem up-to-date adica on fashion? Cat este bolggul in floare/ Nici de moda nu ma doare/ Asta-nseamna ca sunt tare/ Sa traiesti mai fratioare! (nu stiu ce mi-a venit cu rimele astea).

Aveam o tema la prima mea interventie blogguistica? Da. Mi-a placut “Lovirea de civilizatie”. Se intampla! Nu stiu exact daca se vindeca. As vrea sa fim cat mai mult(i) loviti in acest fel. Mi s-a intamplat si mie, dar din pacate niciodata in Romania. Dar sper sa vina VTC-ul si la noi (Valul Tzunami Civilizator).

Aseara am fost la Misu la Lelesti pe la 23.30 si am plecat undeva trecute bine de miezul noptii, dupa o infruptare cu sarmale (geniale), tuica(tare rau), o ciorbica (de pui), fripturi si prajituri (turi-turi:)). Am povestit printre altele si de bloggul nostru (acesta) si c-ar trebui sa scriem (Princess is back:)) sau cum zicem noi “sa bagam ceva pe blogg”. Le-am mai zis-o si eu pe asta cu civilizatia la Paris:

in aceeasi zi, de doua ori, incercand sa deslusesc tainele de orientare in Paris, doua persoane (la intervale diferite) au venit la mine oferindu-se sa ma ajute. Adica: “Pot sa va ajut? Cautati ceva?” . Civilizatie sau pur si simplu normalitate?

c’est simplement comme ca…

a la prochain

Marian

Please leave a comment

  1. Adina Says:

    Ha,ha!
    Tare de tot… mai ales VTC… ma cam oftic ca nu am putut participa de petrecerea GB, de aseara… insa… c’est la vie…
    Ganduri bune,
    Adina

  2. Adina Says:

    pai uite ca la asta nu ne-am gandit… dar o sa incercam sa promovam si stilul de viata sanatos, din care lucururile artificiale sa lipseasca… insa,pana azi,nu aveam acest ideal,maret…
    btw, iti multumim ca ne-ai “citit”!
    Ganduri bune!

Leave a Comment

*