Ioan de la Piatra Maastricht :D

Ganduri bune!…

Sambata…13 septembrie… la scoala de la 9 la 17.00… crunt…

insa trece si perioada asta nasoala si gata, la pizza Napoli cu “clasa”… Acolo, ca in orice pizzerie italiana, O sole mie.. O sole mio… O sole mio, aceiasi melodie 3 ore… adica dupa prima ora… deja obisnuinta sau nesimtire…

Columbia, Brazilia, Turcia? Niciuna dintre ele? Chelnerul e deja dezamagit ca nu ma poate “localiza”. Romania?

Aaaaaaaaa, “ce fai? (nu e gresala de tastare:D), “Bine, vreau sa mananc!” (adica de jumatate de ora acolo si nimeni nu ne intreaba ce e cu noi)…

Romania… aaaa, stai ca vine Ioan… In Romania il chema Ion si e de la Piatra Maastricht: “Adica eu am fost de la Piatra Neamt insa am fugit in Austria “la vremea” lui Ceausescu, ca eram prea occidental sa mai traiesc “la Romania”. Si dupa ce a stat eu doi ani in Austria, am zis ca mai bine este sa vina in Olanda, la Maastricht. Si e mai bine, ca aicisa nu este romani,mai este prin Sittard. Si aice la noi mai venea si Stanga, ala care este jucator la fotbal la Romania… este antrenor… mare jucator… mare…” (pacat ca habar nu am ce s-a intamplat cu acest jucator… asa ca inchei discutia…)

“Insa, mai merge la Romania cand am si eu timp… si anul asta a fost acolo la voi… e bine acuma, nu mai e cam pe timpuri… si am cetatenii doua si romaneste si olandeza. ca sa fie mai bine…”.

Daca am tinut minte tot acest discurs, inseamna ca m-am amuzat foarte tare… cu Ioan de la Piatra Maastricht :D…

Ganduri bune!

Adina

ps. nu ma acuzati ca nu scriu cu diacritice… o sa imi repar gresala 😛

Please leave a comment

  1. Ina Says:

    Am si eu numai ganduri bune pt voi, de la Piatra Delfinului, dintr-un Bucuresti trist, recue si plouat… In plus imi cam ploua in gura cand ma uit la capsunile voastre!
    Scriu fara diacritice din solidaritate cu Adina 😛 si cu greseli de ortografie din consecventa fata de stilul meu personal!
    Mi-e dor de toata lumea, asa ca lansez una bucata invitatie cat se poate de oficiala (daca trebuie ii pun floricele, o tiparesc pe hartie lucioasa si o trimit in plicuri parfumate la adresele care urmeaza a-mi fi indicate):
    ASTEPT CU MARE DREG SA NE INTALNIM DE REVELION: la Prejer, sau la Paris, sau la Viena, sau la Craiova, sau Tg Jiu, sau la Mortu… nu prea conteaza unde, da’ sa fin noi impreuna 🙂

  2. Alexandru Says:

    La voi la Romania dar eu are 2 cetatenii.

Leave a Comment

*