ganduri bune&ganduri rele

in fiecare zi cadem pe ganduri pe care, poate, a doua zi le vom gasi in ceata… sau poate ca nici macar acolo. poate avem ganduri bune sau poate nu. toti avem un gand bun-un gand de iubire fata de parinti, frati, iubiti; un gand de prietenie, multi ar face orice pentru prieteni; toti am avut macar un gand bun de sarbatori asa ca toti am cunoscut emotia minunata pe care un gand bun ti-o ofera.

scrisul e un mijloc prea sarac atunci cand vrei sa inpartasesti un gand!!!

multora li s-a intamplat ca macar o data sa cada pe ganduri rele, sa traiasca cu idea ca nimeni nu-i poate intelege, sa simta ca innebunesc, dar dupa sa se ridice si merga mai departe. doar cei slabi fug rataciti prin gandurile lor, intr-o liniste de moarte devenind emo. iar cand zic emo stiti si voi la ce ma refer-persoane care sufera de o boala inselatoare cauzata de o serie de factori, combinata cu un dezechilibru al compusilor chimici din creierul uman-persoane care sufera de-DEPRESIE.

viata e un simplu cerc in care se repeta la infinit gandurile bune &gandurile rele… cu riscul ca cei slabi sa ajunga in depresie.

Mandy

Please leave a comment

  1. Iulia Says:

    cel mai frumos cadou pe care ti-l poate darui cineva e timpul care il petrece cu tine pentru ca e inestimabil si de nerecuperat…

  2. mandy Says:

    exact;) pentru ca o secunda cu o persoana draga valoreaza foarte mult

Leave a Comment

*