Doar cate-un dar…

E adevarat ca nu sunt un mare fan al bloggului. Cel putin nu in ideea in care eu “ar trebui” sa postez cate ceva. Insa m-am cam descoperit un “fan” in a citi cateva bogguri atractive. Cazul bloggului de fata e de-a dreptul deosebit intrucat ideea nu a fost alta decat “a new tool of sharing friendship” si mai ales ganduri bune fara numar, fara numar, fara numar.

P-astea cu scrisul le mai aveam in perioada liceului cat si a facultatii, insa cam de fiecare data incercam (cel putin asa am impresia acum) sa par mai filosof decat filozoful:).

Descopar (caci se pare e perioada descoperirilor) ca “liberul cuget” e mai inspirat si inspirant decat orice altceva pe lumea asta.

Adica? Desi sunt pentru socializarea si comunicarea  “out-of-net-world”, pe strazi, in tren, pe bicicleta, la coada la zahar, in troleu, in blocaj in trafic, intre ferestrele blocurilor (si nu bloggurilor:)) si chiar prin scrisori trimise si primite prin Posta Romana—-carevasazica toate astea—–nu pot sa nu gasesc si punctele tari ale blogg-uitului, ale descoperirilor, ale aproprierilor pe care le poate intretine.

Doar cate-un dar as mai avea cateodata ….;) si incep sa lucrez la ideea de a misca Pamantul macar cu o milisecunda mai incet (sau mai repede?)

si ganduri bune

Enjoy the joy

Marian

Please leave a comment

  1. Adina Says:

    🙂 si zic ca ar trebui sa mergi mai departe cu filosofia 😉

Leave a Comment

*