up-date ….

Salutare!

Iar trebuie să spun că nu am mai scris nu pentru că Gândurile nu mai sunt bune, ci pentru că sunt multe și nu am știut ce să aleg. Adică postarea aceasta porneste din frustrarea personală că dacă incerci să dai cioara din mână, cazi singur în gropă. (Prietenii știu ce e cu astfel de replici… Minutat, nu?)

De la Dell-ul meu cel nou și cel roșu (mulțumind prietenilor!!), m-am gândit că ar fi bine să mai postăm, din când în când, nu de alta, dar ne-am propus să ne facem bloggeri și să de dăm mari, după….

Deci, eu acuma blogăiesc. A, nu aveam nicio idee despre ce o să scriu, adică tocmai pentru că s-au întâmplat așa de multe și nu știu ce să aleg… A, mai am trei săptămâni și transmit personal Gânduri bune :). Deci, normal că viața este frumoasă.

A, foarte tare, azi, am văzut azi că au făcut un top al celor mai sexy doamne din politică (chiar, despre politică de ce nu scriem? ). Foarte tare mi s-a părut! Adică da, știu de ce nu scriem, pentru că este atât de complicat, că ne-ar tulbura Gândurile bune. Dar asta cu topul, e foarte tare! Adică sexy-banățeanca, pe primul loc (cine nu știe despre ce e vorba, să dea un search pe google, că domnișoara are o poveste foarte interesantă și ar fi păcat să o pierdeți :D).

Ce mi-am propus, pentru perioada următoare:

1. când mă întorc acasă, mă duc la Tîrgu Jiu

2. o sa mă duc să iau niște lecții de karate, să îi bat pe toți cei care mă supără

3. mă fac blondă

4. îmi fac partid, cu structură piramidală

5. postem ceva ca lumea, nu bazaconeli :)).

Cu gânduri bune,

Adina

Leave a Comment

*